Приказ резултата 489-508 од 1986

      Наслови
      Fertility parameters and grain quality of winter barley [1]
      Fibers and cell wall content and in vitro digestibility of differant maize hybrids [1]
      Field bindweed (Convulus arvensis L.): Biology and control [1]
      First report of Aspergillus parasiticus on Barley Grain in Serbia [1]
      First report of Aspergillus welwitschiae causing maize ear rot in Serbia [1]
      First report of Fusarium verticillioides causing fusariosis on triticale grain in Serbia [1]
      First Report of Head Blight of Wheat Caused by Fusarium vorosii in Serbia [1]
      Fitohormoni, regulatori rastenja biljaka i inhibitori sinteze ili dejstva fitohormona kao agrohemikalije [1]
      Fizičke karakteristike i nutritivni kvalitet odabranih genotipova kukuruza iz srbije različitih u tvrdoći i boji zrna [1]
      Fizičke, hemijske i tehnološke karakteristike novih zp hibrida kukuruza [1]
      Fizičko-hemijska svojstva zrna žutih i crvenih hibrida kukuruza iz Srbije [1]
      Fizičko-hemijske karakterisrike i hemijski sastav frakcije kukuruznog oklaska [1]
      Floristički sastav korovske zajednice u uslovima povećane gustine kukuruza [1]
      Fluorescence spectroscopy and multispectral imaging for fingerprinting of aflatoxin‑B1 contaminated (Zea mays L.) seeds: a preliminary study [1]
      Foliar fertilizer increases herbicide tolerance in maize inbred lines [1]
      Folijarno prihranjivanje kukuruza, gajenog u trakama sa leguminozama radi proizvodnje stočne hrane, i prinos kukuruza [1]
      Formation of alpha-dicarbonyl compounds in cookies made from wheat, hull-less barley and colored corn and its relation with phenolic compounds, free amino acids and sugars [1]
      Fotosintetičke karakteristike uspravnih listova samooplodnih linija kukuruza kao efikasan foto-model u oplemenjivanju i semenskoj proizvodnji [1]
      Fotosintetične karakteristike elitnih samooplodnih linija kukuruza sa uspravnim položajem listova i njihov doprinos u unapređenju proizvodnje semena [1]
      Free asparagine and sugars profile of cereal species: the potential of cereals for acrylamide formation in foods [1]