Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
Effects of baking conditions and dough formulations on phenolic compound stability, antioxidant capacity and color of cookies made from anthocyanin-rich corn flour | 298 |
Укупан број посета током месеца
јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | мај 2024 | јун 2024 | јул 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Effects of baking conditions and dough formulations on phenolic compound stability, antioxidant capacity and color of cookies made from anthocyanin-rich corn flour | 2 | 0 | 4 | 1 | 11 | 21 | 0 |
Прегледи датотеке
Посете | |
---|---|
651.pdf | 2 |
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Сједињене Америчке Државе | 150 |
Шведска | 46 |
Serbia | 7 |
Кина | 6 |
Украјина | 4 |
Аргентина | 3 |
Аустралија | 2 |
Немачка | 2 |
Француска | 2 |
Сингапур | 2 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Ashburn | 103 |
Vasby | 10 |
Odesa | 3 |
Brisbane | 2 |
Vrbas | 2 |
Belgrade | 1 |
Benimantell | 1 |
Bor | 1 |
Changde | 1 |
Chanshan | 1 |