Претраживање
Приказ резултата 1-10 од 17
Chemical, rheological and sensory characteristics of sweet spreads made from by-products of soya bean and maize
(Wiley, 2020)
Sweet maize cob (SMC) and black soya bean seed coat (BSC) were used to prepare a sweet spread.
Chemical composition of the prepared spread and its rheological and sensory characteristics were investigated.
The results ...
ZP 504 su - repriznat hibrid
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP 4357
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP 4120 su
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP3900
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP3714
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP 677
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP 3071
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP 3713
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)
ZP 5090
(Beograd : Republika Srbija, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za zaštitu bilja, 2020)