Претраживање
Приказ резултата 1-3 од 3
Suitability of maize hybrids for the enrichment of marinated baby corn with anthocyanins extracted from black soybean
(Belgrade : Maize Research Institute "Zemun Polje", 2022)
Maize (Zea mays L.) is the third most grown cereal crop in the world, after wheat and rice. Immature dehusked maize ears harvested before fertilization, within 2-4 days after white silk emergence are classified as baby ...
Effect of anthocyanin-rich brine on techno-functional and sensory properties of pickled baby corn
(Ljubljana : European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022)
Pickling is one of the oldest preservation methods of food by fermentation. Pickled vegetables are good sources of natural antioxidants such as vitamins, carotenoids, flavonoids and other phenolic compounds. However, in ...
Пастеризовани клипови младог кукуруза обогаћени антоцијанима изолованим из семењаче црне соје – Baby corn производ
(53. redovna sednica Matičnog naučnog odbora za biotehnologiju i poljoprivredu, održanoj elektronskim putem 25.11.2021. godine, 2021)
Овим техничким решењем описан је технолошки поступак добијања конзервисаног производа од младих клипова кукуруза baby corn обогаћеног антоцијанинима из семењаче црне соје. Добијен је стабилан функционални прехрамбени ...