Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
The Influence of Milk Type on the Proteolysis and Antioxidant Capacity of White-Brined Cheese Manufactured from High-Heat-Treated Milk Pretreated with Chymosin | 1010 |
Укупан број посета током месеца
октобар 2023 | новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
The Influence of Milk Type on the Proteolysis and Antioxidant Capacity of White-Brined Cheese Manufactured from High-Heat-Treated Milk Pretreated with Chymosin | 0 | 8 | 7 | 1 | 99 | 3 | 2 |
Прегледи датотеке
Посете | |
---|---|
Barac-2-Sirevi-2-foods-08-00128.pdf | 403 |
6 |
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Панама | 226 |
Кина | 195 |
Сједињене Америчке Државе | 171 |
Шведска | 122 |
Serbia | 52 |
Аустрија | 10 |
Холандија | 10 |
Немачка | 8 |
Израел | 8 |
Русија | 4 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Ashburn | 100 |
Kac | 25 |
Shenzhen | 20 |
Amsterdam | 9 |
Vasby | 9 |
Vrbas | 9 |
Chongqing | 8 |
Belgrade | 6 |
Granville | 6 |
Nantong | 6 |