Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
The polypeptide composition, structural properties and antioxidant capacity of gluten proteins of diverse bread and durum wheat varieties, and their relationship to the rheological performance of dough | 293 |
Укупан број посета током месеца
октобар 2023 | новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | април 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
The polypeptide composition, structural properties and antioxidant capacity of gluten proteins of diverse bread and durum wheat varieties, and their relationship to the rheological performance of dough | 0 | 2 | 0 | 4 | 2 | 1 | 0 |
Прегледи датотеке
Посете |
---|
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Сједињене Америчке Државе | 122 |
Шведска | 59 |
Кина | 5 |
Немачка | 3 |
Serbia | 3 |
Русија | 3 |
Финска | 1 |
Велика Британија | 1 |
Индонезија | 1 |
Израел | 1 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Ashburn | 92 |
Vasby | 8 |
Vrbas | 2 |
Des Moines | 1 |
Guiyang | 1 |
Purwakarta | 1 |
Singapore | 1 |