Преглед тема: "hemijski sastav"
Приказ резултата 1-6 од 6
-
Chemical composition and quality of seeds of ZP maize hybrids with specific properties / Hemijski sastav i kvalitet semena ZP hibrida kukuruza specifičnih svojstava
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, 2006) -
Grain chemical composition of dents, popping maize and sweet maize genotypes / Hemijski sastav zrna genotipova kukuruza zubana, kokičara i šećerca
(Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 2020) -
Grain properties of new inbred lines in comparison with maize hybrids / Karakteristike zrna novih smooplodnih linija u poređenju sa hibridima kukuruza
(Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 2020) -
Kvalitet zrna i mogućnosti primene deset novorazvijenih ZP hibrida kukuruza / Grain quality and possibilities for application of ten recently developed ZP maize hybrids
(Beograd : Društvo genetičara Srbije, 2023) -
Naked barley: The importance and the use in the human nutrition / Golozrni ječam - značaj i upotreba u ljudskoj ishrani
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet - Zavod za tehnologiju žita i brašna, Novi Sad i Udruženje za nauku i tehnologiju žita, Novi Sad, 2007) -
Physical traits and nutritional quality of selected Serbian maize genotypes differing in kernel hardness and colour / Fizičke karakteristike i nutritivni kvalitet odabranih genotipova kukuruza iz srbije različitih u tvrdoći i boji zrna
(Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad, 2019)