Browsing by Author "Vasić, Marko G."
Now showing items 1-4 of 4
-
Cereal grain with low acrylamide formation potential as a raw material for safer cereal-based food products in Serbia / Zrno žitarica sa niskim potencijalom za formiranje akrilamida kao sirovina za bezbednije prehrambene proizvode na bazi žitarica u Srbiji
Nikolić, Valentina; Žilić, Slađana; Simić, Marijana; Kravić, Natalija; Kandić, Vesna; Brankov, Milan; Vasić, Marko G. (Beograd : Društvo selekcionara i semenara Republike Srbije, 2022) -
Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity / Uticaj termičkih tretmana prerade na sadržaj masnih kiselina sojinog zrna i aktivnost lipoksigenaze
Žilić, Slađana; Šobajić, Slađana; Mladenović Drinić, Snežana; Kresović, Branka; Vasić, Marko G. (Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2010) -
Mogućnosti primene hibrida kukuruza u proizvodnji baby corn konzervisane hrane / Possibilities of maize hybrids utilization in canned baby corn production
Nikolić, Valentina; Žilić, Slađana; Simić, Marijana; Vasić, Marko G.; Srdić, Jelena; Delić, Nenad; Delić, Nenad (Novi Sad : National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 2021) -
Optimization of anthocyanins extraction process from black soybean seed coat for the preparation of maize-based functional food / Optimizacija procesa ekstrakcije antocijana iz semenjače crne soje za pripremu funkcionalne hrane od kukuruza
Nikolić, Valentina; Žilić, Slađana; Simić, Marijana; Perić, Vesna; Srdić, Jelena; Vasić, Marko G. (Novi Sad : National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, 2022)