Статистика
Укупан број посета
Посете | |
---|---|
Effects of enzyme activities during steeping and sprouting on the solubility and composition of proteins, their bioactivity and relationship with the bread making quality of wheat flour | 260 |
Укупан број посета током месеца
септембар 2023 | октобар 2023 | новембар 2023 | децембар 2023 | јануар 2024 | фебруар 2024 | март 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Effects of enzyme activities during steeping and sprouting on the solubility and composition of proteins, their bioactivity and relationship with the bread making quality of wheat flour | 1 | 0 | 0 | 1 | 3 | 1 | 0 |
Прегледи датотеке
Посете |
---|
Број посета по земљама
Посете | |
---|---|
Сједињене Америчке Државе | 146 |
Шведска | 36 |
Serbia | 5 |
Канада | 2 |
Немачка | 2 |
Швајцарска | 1 |
Кина | 1 |
Хонг Конг (С. А. Р. Кина) | 1 |
Ирска | 1 |
Израел | 1 |
Број посета по градовима
Посете | |
---|---|
Ashburn | 97 |
Vasby | 11 |
Vrbas | 2 |
Des Moines | 1 |
Dublin | 1 |
Hefei | 1 |
New York | 1 |
Phoenix | 1 |
Singapore | 1 |