Uključi/isključi navigaciju
RIK - Repozitorijum instituta za kukuruz „Zemun polje", Beograd
Institut za kukuruz „Zemun polje", Beograd, Srbija
English
Српски
Српски (Serbia)
Srpski (latinica)
Engleski
Srpski (ćirilica)
Srpski (latinica)
Prijava
Uključi/isključi navigaciju
Pregled zapisa
RIK
MRIZP
Радови истраживача / Researchers' publications
Pregled zapisa
RIK
MRIZP
Радови истраживача / Researchers' publications
Pregled zapisa
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Advances in Cereal and Cereal Product Chemistry, Nutrition and Technology
Nema prikaza
Ostala autorstva
Žilić, Slađana
Wang, Jinshui
Ying, Liang
Ostalo (Objavljena verzija)
Metapodaci
Prikaz svih podataka o dokumentu
Ključne reči:
cereal chemistry / nutritional functionality / processing technology / gluten-free food
Izvor:
Foods, 2023
Izdavač:
Basel : MDPI
ISSN:
2304-8158
[ Google Scholar ]
Handle
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_rik_1192
URI
https://www.mdpi.com/journal/foods/special_issues/9Y8M74ETKL#keywords
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1192
Kolekcije
Радови истраживача / Researchers' publications
Institucija/grupa
MRIZP
Pretraživanje
Pretraživanje unutar ove institucije/grupe:
Kompletan repozitorijum
Grupe
Autori
Naslovi
Teme
Ova institucija
Autori
Naslovi
Teme
Statistika
Pregled statistika