Укључи/искључи навигацију
РИК - Репозиторијум института за кукуруз „Земун поље", Београд
Институт за кукуруз „Земун поље", Београд, Србија
English
Српски
Српски (Serbia)
Српски (ћирилица)
Енглески
Српски (ћирилица)
Српски (латиница)
Пријава
Укључи/искључи навигацију
Преглед записа
РИК
MRIZP
Радови истраживача / Researchers' publications
Преглед записа
РИК
MRIZP
Радови истраживача / Researchers' publications
Преглед записа
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Advances in Cereal and Cereal Product Chemistry, Nutrition and Technology
Нема приказа
Остала ауторства
Žilić, Slađana
Wang, Jinshui
Ying, Liang
Остало (Објављена верзија)
Метаподаци
Приказ свих података о документу
Кључне речи:
cereal chemistry / nutritional functionality / processing technology / gluten-free food
Извор:
Foods, 2023
Издавач:
Basel : MDPI
ISSN:
2304-8158
[ Google Scholar ]
Handle
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_rik_1192
URI
https://www.mdpi.com/journal/foods/special_issues/9Y8M74ETKL#keywords
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/1192
Колекције
Радови истраживача / Researchers' publications
Институција/група
MRIZP
Претраживање
Претраживање унутар ове институције/групе:
Комплетан репозиторијум
Групе
Аутори
Наслови
Теме
Ова институција
Аутори
Наслови
Теме
Статистика
Преглед статистика